Dec 5, 2010

it just a mood


Tak tahu mana mau start. Rasa macam nak terajang orang!! Omg, seriously, Takde mooooodd langsung,  moodd di curi orang yang sedang happy sekarang ni. Cam nak nangis sekarang ni(sememangnya da nangis). Kememeh aa kan orangnya, tak boley disentuh sikit. Nak jerit dalam bilik yang sedang keseorangan sekarang ni, aku tau kelemahan aku, aku tau aku kena ada orang support, nak ada orang tolong itu ini, tapi sampai bila???? Sememangnya anak mak, yang nak sentiasa mak support(tu dulu dekat rumah ok). Tak tau sampai bila nak cam ni. Rasa cam down gila plus malu plus bengang!! Now, cry cry cry cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy n ccccccccccccccccccrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. sampai Bila air mata ni boley bertahan. Luar je nampak ganas bak kata fizan, izzy, ida, zarul, tapi sampai bila. Rasa cam nak terjun ja dari banggunan yang x berapa nak tinggi ni. Ok, sekarang orang memang nampak aku ceria, molot banyak, gembira, kepoh. I just a stupid person, get it? so if u dont want to be my friends, just go. Im not are good friends n person for u'll(im not good in english, sorry). I dont know what to say, i dont know what im gonna do just now n after this. Pikiran hanya pikir kan untuk berhenti belajar n jadi bibik kat rumah seperti dulu.aaaaarrrrrggghhh!! u just dont know how i feel right now. Saya memang tak geti nak share prob saya ni dekat orang, yang saya reti hanya mengutuk orang tanpa melihat diri sendiri(diri sendiri tak perfect, i know that). Tadi awak tanya saya kenapa saya buat cam to?? Nak tau sebab apa, simple word, i am  an idiot person!!!!!!!! boriinnggg. Saya x suka orang terlampau amek berat sangat. Itu cukup membosan kan. Now, macam nak tanam diri dalam tanah, nak jauh kan diri dari orang. Awak kol plus awak mesej saya, saya sengaja x nak pick up ur called n reply ur mesej. Yes, idiot person. -.- Sorry to say. Aku buat keputusan yang amat banggang dalm hidup ni. arrrgghh!! Saya rasa macam nak muntah muntah muntah dan muntah. Benda lama da kembali. Sooo k up n reply ur mesej, Saya dengar vibrate dalam beg saya. Saya tak nak orang ganggu masa saya sekarang ni. Saya nak lepas kan emosi saya dengan menangis. Saya nak ubat tido. Saya nak ubat yang boleh buat ingatan saya hilang,  ada x...?????(emosi sangat aa ko ni nad). Sorry if lepas ni saya tak berapa nak semeriah dulu untuk melayan awak sume, sebab saya rasa down gila dan tak layak untuk berkawan dengan awak awak awak awak tu semua.


bosan dengan entry saya?? biar laa, blog saya, ikut saya laa mau tulis ap kan. cry lagi........................
if can, saya nak tidur sampai esok.jangan ganggu saya...

3 comments:

  1. saya akui saya yg salah......

    ReplyDelete
  2. awak xde kena mengena aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. awak..jangan la garang sangat k..whatever happen to u,i always beside u oke?
    sy cume tnggu awk story sndry ape y da jd..sy tak kan tny ape2..take ur tyme my dear:)

    ReplyDelete

Dilahirkan : Oleh NADIAH ADNAN ღ